Aanmelden leerling

U overweegt uw kind aan te melden op obs Letterwies? Welkom!

Ieder kind dat vier jaar wordt, mag al naar de basisschool. Wanneer een kind vijf jaar wordt, is het verplicht om hem/haar aan te melden bij een basisschool.

Het kiezen van de juiste basisschool voor u en uw kind is een belangrijke stap. Wij willen u van harte uitnodigen om geheel vrijblijvend een keer langs te komen en de sfeer te proeven op obs Letterwies. Onder het genot van een kopje koffie of thee willen we u graag van informatie voorzien over de school en ons onderwijs. We geven u en uw kind met plezier een rondleiding door de school.

U kunt het formulier hieronder invullen of bellen met onze schoolcoördinator om een afspraak te maken voor een eerste kennismaking en/of aanmelding.

Indien u besluit uw kind op obs Letterwies aan te melden, kan uw kind voordat het 4 jaar wordt, in overleg met de leerkracht van de groep, een aantal dagdelen op bezoek komen en eerste indrukken opdoen. Voor nieuwe leerlingen in de hogere leerjaren geldt ook dat zij eerst eens mogen komen kijken om de sfeer te proeven.

Voor het aanmelden van nieuwe leerlingen volgen wij ons protocol 'aanmelding en inschrijving'.

 Wat gaat er allemaal gebeuren ?

Er zijn op dit moment nog geen agendaitems toegevoegd.

 Kindcentrum Letterwies

Directeur: Alexander Schipper

Meidoornstraat 20
9944 AR Nieuwolda

0596 - 54 12 65

obsletterwies@sooog.nl