Bezoek schooltheater

Gepubliceerd op: , door: OBS Letterwies
Bezoek schooltheater

Op donderdag 23 maart zijn de onderbouwgroepen 1 t/m 4 naar theater de Klinker geweest voor een bezoek aan het Winschoter Schooltheater. Voor velen was het een eerste kennismaking met toneel en theater, dus was het wel spannend! We hebben genoten van een prachtig verhaal over het neuzenvolk die samenwerkten om de sterren weer licht te laten geven. Een hele belevenis!

Nieuwsbrief ouder(s)/verzorger(s) - juli 2024

Voor de laatste keer een voorwoord van Jaap én Janny waarin Janny terugblikt op de afgelopen vierenhalf jaar. Verder verwelkomen wij onze nieuwe directeur Onderwijs & Personeel en is er een webinar voor ouder(s)/verzorger(s). Veel leesplezier en alvast een hele fijne vakantie gewenst!

SOOOG Magazine - februari 2024

Opgroeien doe je maar één keer! Opgroeien vraagt in deze snel veranderende wereld zowel thuis als op het kindcentrum om een sterkte en stabiele pedagogische basis.

Kindcentrum Letterwies

Directeur: Alexander Schipper