Nieuwsbrief ouder(s)/verzorger(s) - juni 2022

Gepubliceerd op: , door: SOOOG

Het schooljaar zit er bijna op en de leerlingen hebben weer een volgende stap gezet in hun ontwikkeling. Met die ontwikkeling zijn wij elke dag heel druk bezig. Juist daarom willen wij als SOOOG intensief samenwerken met Kinderopvang Winschoten (KiWi).

Het bundelen van de krachten zal zorgen voor een aantrekkelijker regio voor kinderen, ouder(s)/verzorger(s) én leerkrachten. Samen gaan we de toekomst sterker in.

Nieuwsbrief ouder(s)/verzorger(s) - juni 2022 (PDF)

Doppen sparen

Zoals u weet zamelen wij op school doppen in voor geleidehonden. In september hadden we 4 kilo en in oktober 7 kilo. De doppen brengen we naar een inzamelpunt in Winschoten.Voor meer informatie kunt ook kijken op www.geleidehond.nl/doppen

Goede doel - doppen sparen

We zien dat er nog steeds goed doppen gespaard wordt. Sinds januari hebben we al 17 kilo binnen. Deze doppen worden naar een depot gebracht. Per kilo doppen ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding.Zo steunen we de opleiding van geleidehonden en het spaart ook het milieu.

Op school hebben we sinds februari een leerlingenraad. De leerlingenraad is er om mee te denken, praten, overleggen, adviseren en beslissen over wat er op school en in de klas gebeurt. De raad baseert zich daarbij op de ideeën, voorstellen, vragen, moeilijkheden en klachten van alle leerlingen. Uit iedere midden- en bovenbouwgroep zijn er bij het begin van het schooljaar weer 2 leerlingen gekozen voor in de raad. De leerlingenraad stelt zich hieronder aan u voor!

Adjunct-Directeur: Alexander Schipper