Terug naar Nieuws

Project Afval

Gepubliceerd op: , door: OBS Letterwies
Project Afval

Alle leerlingen hebben gewerkt en geleerd over Afval. 

 In de school hebben we nieuwe afvalbakken geplaatst zodat we ons afval nog beter kunnen scheiden. Op donderdag zijn we met elkaar het dorp in gegaan om zwerfafval op te ruimen. Gewapend met vuilniszakken, grijpers en handschoenen hebben we ons mooie dorp weer mooi opgeruimd. En iedere keer zien we dat we steeds minder hoeven op te ruimen, goed nieuws!

In de klassen hebben we de hele week gewerkt over afval. Plastic soep, recyclen, afval scheiden, vanalles kwam voorbij. We kijken terug op een leerzame week. 

Nieuwsbrief ouder(s)/verzorger(s) - juni 2022

Gepubliceerd door: SOOOG
Het schooljaar zit er bijna op en de leerlingen hebben weer een volgende stap gezet in hun ontwikkeling. Met die ontwikkeling zijn wij elke dag heel druk bezig. Juist daarom willen wij als SOOOG intensief samenwerken met Kinderopvang Winschoten (KiWi).
 

Doppen sparen

Gepubliceerd door: OBS Letterwies
Zoals u weet zamelen wij op school doppen in voor geleidehonden. In september hadden we 4 kilo en in oktober 7 kilo. De doppen brengen we naar een inzamelpunt in Winschoten.Voor meer informatie kunt ook kijken op www.geleidehond.nl/doppen 
 

 OBS Letterwies

Adjunct-Directeur: Alexander Schipper

Meidoornstraat 20
9944 AR Nieuwolda

0596 - 54 12 65

obsletterwies@sooog.nl