Terug naar Nieuws

Schoolontbijt

Gepubliceerd op: , door: OBS Letterwies
Schoolontbijt

 In de ontbijtweek van het Nationaal Schoolontbijt van 7 - 11 november 2022 schuiven kinderen in Nieuwolda op school aan tafel voor een gezond ontbijt en een leuke les over de beste start van de dag. Zo leren kinderen op een feestelijke manier hoe belangrijk het is om elke dag gezond te ontbijten.

 Gezellig met elkaar aan tafel ontbijten in de klas. Dat gebeurde vandaag toen we op Letterwies deelnamen aan het nationaal schoolontbijt. Gezonde, verantwoorde voeding voor een goede start van de dag. De leerlingen konden dit jaar onder andere ook de choco-pastinaakpasta proberen, een gezondere variant van de bekende chocopasta.

Ook kregen de leerlingen een placemat om in te kleuren en de ontbijtkrant met spelletjes, recepten en informatie over gezond ontbijten. Een gezellige en leerzame ochtend!

SOOOG Magazine - februari 2024

Gepubliceerd door: SOOOG
Opgroeien doe je maar één keer! Opgroeien vraagt in deze snel veranderende wereld zowel thuis als op het kindcentrum om een sterkte en stabiele pedagogische basis. 
 

SOOOG Magazine oktober 2023

Gepubliceerd door: SOOOG
Lees in het allernieuwste SOOOG Magazine, De Kindertalentenfluisteraar, Lessen van het speciaal basisonderwijs, ‘Andere ouders doen ook maar wat' en nog veel meer interessante artikelen.
 

 Kindcentrum Letterwies

Directeur: Alexander Schipper

Meidoornstraat 20
9944 AR Nieuwolda

0596 - 54 12 65

obsletterwies@sooog.nl