Terug naar Nieuws

Schoolontbijt

Gepubliceerd op: , door: OBS Letterwies
Schoolontbijt

 In de ontbijtweek van het Nationaal Schoolontbijt van 7 - 11 november 2022 schuiven kinderen in Nieuwolda op school aan tafel voor een gezond ontbijt en een leuke les over de beste start van de dag. Zo leren kinderen op een feestelijke manier hoe belangrijk het is om elke dag gezond te ontbijten.

 Gezellig met elkaar aan tafel ontbijten in de klas. Dat gebeurde vandaag toen we op Letterwies deelnamen aan het nationaal schoolontbijt. Gezonde, verantwoorde voeding voor een goede start van de dag. De leerlingen konden dit jaar onder andere ook de choco-pastinaakpasta proberen, een gezondere variant van de bekende chocopasta.

Ook kregen de leerlingen een placemat om in te kleuren en de ontbijtkrant met spelletjes, recepten en informatie over gezond ontbijten. Een gezellige en leerzame ochtend!

Schoolreis

Gepubliceerd door: OBS Letterwies
 Maandag zijn alle groepen op schoolreis geweest naar Drouwenerzand. Het was een gezellige dag met elkaar. 
 

Paasviering

Gepubliceerd door: OBS Letterwies
  Pasen Vanochtend vierden we samen Pasen op school. Eerst werd er een stevige bodem gelegd met het paasontbijt. Daarna waren er 5 activiteiten die de groepen leerlingen bij langs gingen. Notenschieten, broodjes bakken, eierenlopen, knutselen en lekker spelen in de gymzaal. Ook de paashaas kwam nog even langs met paaseitjes. Het was een gezellige ochtend, we bedanken alle (groot) ouders voor hun hulp!
 

 Kindcentrum Letterwies

Directeur: Alexander Schipper

Meidoornstraat 20
9944 AR Nieuwolda

0596 - 54 12 65

obsletterwies@sooog.nl