Terug naar Nieuws

Schoolontbijt

Gepubliceerd op: , door: OBS Letterwies
Schoolontbijt

 In de ontbijtweek van het Nationaal Schoolontbijt van 7 - 11 november 2022 schuiven kinderen in Nieuwolda op school aan tafel voor een gezond ontbijt en een leuke les over de beste start van de dag. Zo leren kinderen op een feestelijke manier hoe belangrijk het is om elke dag gezond te ontbijten.

 Gezellig met elkaar aan tafel ontbijten in de klas. Dat gebeurde vandaag toen we op Letterwies deelnamen aan het nationaal schoolontbijt. Gezonde, verantwoorde voeding voor een goede start van de dag. De leerlingen konden dit jaar onder andere ook de choco-pastinaakpasta proberen, een gezondere variant van de bekende chocopasta.

Ook kregen de leerlingen een placemat om in te kleuren en de ontbijtkrant met spelletjes, recepten en informatie over gezond ontbijten. Een gezellige en leerzame ochtend!

Sinterklaas op Letterwies

Gepubliceerd door: OBS Letterwies
 Sint viering op Letterwies!De twee pieten waren al vroeg op school te vinden. Maar.. Waar was de Sint? De leerlingen vonden hem nog slapend in 't Hamrik! Gelukkig hebben we fijn samen met de Sint het feest kunnen vieren op school.
 

Leerlingenraad

Gepubliceerd door: OBS Letterwies
 Op school hebben we sinds februari een leerlingenraad. De leerlingenraad is er om mee te denken, praten, overleggen, adviseren en beslissen over wat er op school en in de klas gebeurt. De raad baseert zich daarbij op de ideeën, voorstellen, vragen, moeilijkheden en klachten van alle leerlingen. Uit iedere midden- en bovenbouwgroep zijn er bij het begin van het schooljaar weer 2 leerlingen gekozen voor in de raad. De leerlingenraad stelt zich hieronder aan u voor!
 

 OBS Letterwies

Adjunct-Directeur: Alexander Schipper

Meidoornstraat 20
9944 AR Nieuwolda

0596 - 54 12 65

obsletterwies@sooog.nl