Sinterklaas op Letterwies

Gepubliceerd op: , door: OBS Letterwies
Sinterklaas op Letterwies

Sint viering op Letterwies!

De twee pieten waren al vroeg op school te vinden. Maar.. Waar was de Sint? De leerlingen vonden hem nog slapend in 't Hamrik! Gelukkig hebben we fijn samen met de Sint het feest kunnen vieren op school.

Op school hebben we sinds februari een leerlingenraad. De leerlingenraad is er om mee te denken, praten, overleggen, adviseren en beslissen over wat er op school en in de klas gebeurt. De raad baseert zich daarbij op de ideeën, voorstellen, vragen, moeilijkheden en klachten van alle leerlingen. Uit iedere midden- en bovenbouwgroep zijn er bij het begin van het schooljaar weer 2 leerlingen gekozen voor in de raad. De leerlingenraad stelt zich hieronder aan u voor!

Schoolontbijt

In de ontbijtweek van het Nationaal Schoolontbijt van 7 - 11 november 2022 schuiven kinderen in Nieuwolda op school aan tafel voor een gezond ontbijt en een leuke les over de beste start van de dag. Zo leren kinderen op een feestelijke manier hoe belangrijk het is om elke dag gezond te ontbijten.

Adjunct-Directeur: Alexander Schipper