SOOOG Magazine - februari 2022

Gepubliceerd op: , door: SOOOG
SOOOG Magazine - februari 2022

Wat zou het mooi zijn als we iedere dag voor alle kinderen inspirerend, uitdagend en rijk kunnen maken met opvang en onderwijs. Opvang en onderwijs waarin kinderen de ruimte krijgen om te leren en eigenaar te worden van hun eigen ontwikkeling, zodat ze hun talenten gaan ontdekken en ontplooien.

Gelukkig zijn we op de goede weg. In onderstaand SOOOG magazine leest u over kansrijk onderwijs "dromend de wijde wereld in", ontwikkeling kindcentra, de ontwikkelingsmogelijkheden in het onderwijs "van onderwijsassistent naar leerkrachtondersteuner", extra ondersteuning en techniek-onderwijs.

Veel leesplezier!

SOOOG Magazine - februari 2022 (PDF)

Doppen sparen

Zoals u weet zamelen wij op school doppen in voor geleidehonden. In september hadden we 4 kilo en in oktober 7 kilo. De doppen brengen we naar een inzamelpunt in Winschoten.Voor meer informatie kunt ook kijken op www.geleidehond.nl/doppen

Goede doel - doppen sparen

We zien dat er nog steeds goed doppen gespaard wordt. Sinds januari hebben we al 17 kilo binnen. Deze doppen worden naar een depot gebracht. Per kilo doppen ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding.Zo steunen we de opleiding van geleidehonden en het spaart ook het milieu.

Vakantieoverzicht 2022-2023

De vakanties van schooljaar 2022-2023 zijn bekend.

Adjunct-Directeur: Alexander Schipper