SOOOG Magazine - oktober 2021

Gepubliceerd op: , door: SOOOG
SOOOG Magazine - oktober 2021

Maatschappij en samenleving veranderen. SOOOG en haar scholen, willen daarop aansluiten en waar kan inspelen. We zijn trots op de resultaten en de inzet en passie die dat van leerlingen, ouders en medewerkers vraagt. In dit magazine nemen wij u graag mee in een aantal voorbeelden van recente veranderingen en vernieuwingen op onze scholen.

Veel leesplezier!

SOOOG Magazine - oktober 2021 (PDF)

Nieuwsbrief ouder(s)/verzorger(s) - juni 2022

Het schooljaar zit er bijna op en de leerlingen hebben weer een volgende stap gezet in hun ontwikkeling. Met die ontwikkeling zijn wij elke dag heel druk bezig. Juist daarom willen wij als SOOOG intensief samenwerken met Kinderopvang Winschoten (KiWi).

Doppen sparen

Zoals u weet zamelen wij op school doppen in voor geleidehonden. In september hadden we 4 kilo en in oktober 7 kilo. De doppen brengen we naar een inzamelpunt in Winschoten.Voor meer informatie kunt ook kijken op www.geleidehond.nl/doppen

Goede doel - doppen sparen

We zien dat er nog steeds goed doppen gespaard wordt. Sinds januari hebben we al 17 kilo binnen. Deze doppen worden naar een depot gebracht. Per kilo doppen ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding.Zo steunen we de opleiding van geleidehonden en het spaart ook het milieu.

Adjunct-Directeur: Alexander Schipper