SOOOG Magazine - oktober 2021

Gepubliceerd op: , door: SOOOG
SOOOG Magazine - oktober 2021

Maatschappij en samenleving veranderen. SOOOG en haar scholen, willen daarop aansluiten en waar kan inspelen. We zijn trots op de resultaten en de inzet en passie die dat van leerlingen, ouders en medewerkers vraagt. In dit magazine nemen wij u graag mee in een aantal voorbeelden van recente veranderingen en vernieuwingen op onze scholen.

Veel leesplezier!

SOOOG Magazine - oktober 2021 (PDF)

Doppen sparen

Zoals u weet zamelen wij op school doppen in voor geleidehonden. In september hadden we 4 kilo en in oktober 7 kilo. De doppen brengen we naar een inzamelpunt in Winschoten.Voor meer informatie kunt ook kijken op www.geleidehond.nl/doppen

Goede doel - doppen sparen

We zien dat er nog steeds goed doppen gespaard wordt. Sinds januari hebben we al 17 kilo binnen. Deze doppen worden naar een depot gebracht. Per kilo doppen ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding.Zo steunen we de opleiding van geleidehonden en het spaart ook het milieu.

Op school hebben we sinds februari een leerlingenraad. De leerlingenraad is er om mee te denken, praten, overleggen, adviseren en beslissen over wat er op school en in de klas gebeurt. De raad baseert zich daarbij op de ideeën, voorstellen, vragen, moeilijkheden en klachten van alle leerlingen. Uit iedere midden- en bovenbouwgroep zijn er bij het begin van het schooljaar weer 2 leerlingen gekozen voor in de raad. De leerlingenraad stelt zich hieronder aan u voor!

Adjunct-Directeur: Alexander Schipper